100 Gram Goud Kopen

Voor ervaren beleggers die serieus werk willen maken van het goud kopen online zijn er talloze mogelijkheden. Één van deze mogelijkheden is het kopen van goudbaren met een hoger gewicht, op deze manier is het belegde bedrag hoger en daarmee dus ook de behaalde winst uit deze beleggingen.

Baren van 100 gram goud kopen is zo’n mogelijkheid waarbij de winsten uit de beleggingen erg snel op kunnen lopen. Hoeveelheden goud kopen van 100 gram of meer wordt dan ook veelal gedaan door beleggers die al langer beleggen en het klappen van de zweep goed kennen. Ervaring in beleggen leert u de risico’s van het beleggen van grotere bedragen beter inschatten en verschaft u de nodige kennis over de beste momenten van aankoop en verkoop. Tot zo ver zal u wel niet veel nieuws zijn opgevallen want het bovenstaande is eigenlijk op elke vorm van beleggen van toepassing. Voldoende ervaring op doen om op een veilige manier 100 gram goud te kopen en een mooie winst uit deze belegging te halen, kunt u alleen op doen door met kleinere hoeveelheden te beginnen. Op die manier neemt u het minste risico en is de schade beperkt als u een keertje de fout in gaat met uw beleggingen. Toen u immers leerde lopen bent u ook met kleine stapjes begonnen alvorens u leerde om te rennen.

Online goud kopen wordt al een hele tijd gedaan door beleggers die dit niet voor hun beroep doen. Veelal hebben deze beleggers net zo min als u toegang tot systemen van bijvoorbeeld banken of beleggingsfondsen en is goud kopen online een heel goed alternatief. Dit is ook van toepassing als u niet de mogelijkheid of de tijd hebt om zelf bij een handelaar langs te gaan om daar uw aankoop te doen of op te halen. Om toch een zo groot mogelijke winst te behalen en de kosten daarbij zo laag mogelijk te halen is 100 gram goud kopen bij een online handelaar een goede optie. Over het algemeen sturen handelaren zonder problemen bestellingen op tot een waarde van 5000 euro, dit heeft te maken met de verzekering die voor zo’n verzending afgesloten moet worden. Goudbaren van 100 gram goud komen qua aanschafbedrag een heel eind in de richting van de 5000 euro en zijn daarom ook uitermate geschikt voor het verzenden en het thuis beheren van uw goud voorraad. Goudbaren van 100 gram brengen in verhouding ook de laagste verzendkosten met zich mee, voor de verzending van kleinere hoeveelheden wordt over het algemeen hetzelfde bedrag in rekening gebracht dus zijn 100 gram zijn de verzendkosten per gram goud in dit geval lager. Online goud kopen zal u op deze manier dan ook de meeste winst uit uw beleggingen op leveren.

De winst uit uw beleggingen in goud wordt dus sneller opgebouwd als over gaat tot 100 gram goud kopen. Dit komt natuurlijk omdat een prijsstijging van 1% over 1000 euro een hoger bedrag is dan 1% van 100 euro. Veel belangrijker is het nog dat de koers van goud daadwerkelijk omhoog gaat. Als u de historie van de goudprijs bekijkt dan zult u zien dat de koers eigenlijk continue omhoog gegaan is. Zelfs als u voor de recordprijs in 1981, van 599 dollar per Troy Ounce, 100 gram goud aangekocht hebt dan hebt u 30 jaar later een mooie winst behaald. Natuurlijk wilt u wel 100 gram goud kopen maar wilt u geen 30 jaar wachten op uw beleggingswinst, dit is zeer begrijpelijk maar als u een snelle winst wilt maken dan is beleggen in goud wellicht niet iets voor u. Snelle winsten worden eigenlijk alleen uit speculaties gehaald en om te speculeren met goud zult u continue de koersen in de gaten moeten houden en snel kunnen handelen. Online goud kopen en verkopen leent zich daar niet voor en zijn dan ook meer geschikt voor beleggingen op de wat langere termijn.

Als u dus een gevorderde belegger bent, uw budget leent zich er voor en u een mooie winst uit uw beleggingen wilt behalen, dan is 100 gram goud kopen u wellicht op het lijf geschreven. De investering en het daarmee gepaard gaande risico zijn dan wel wat hoger maar de winsten die voor u in het verschiet liggen maken dat ruimschoots goed.

Comments on this entry are closed.